WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dimecres, 28 d’agost de 2013

Patxi Leiva posa el punt final al cicle estival de l’Art&Vi

El cicle de maridatges temàtics de l’Andorra Park Hotel, Art&Vi, ha posat punt final a un estiu de degustacions singulars amb l’actuació de l’artista Patxi Leiva.
Els Jardins del Park han acollit, aquest dimecres, l’última trobada d’Art&Vi de l’estiu amb una combinació singular. Els tastets d’ànec Coll Verd s’han maridat amb els suggeriments de les caves Cérvoles i Castell del Remei. A més, per posar un punt final únic, els participants han pogut gaudir de l’actuació en directe de l’artista andorrà Patxi Leiva.

L’Andorra Park Hotel obert a tothom
El cicle de maridatges temàtics Art&Vi s’ha emmarcat dins els actes d'Els Jardins del Park en què cada dia a partir de les 19 hores el visitant ha descobert un entorn fantàstic per gaudir d’una copa o un mos amb bona companyia. A aquesta oferta se li suma una curosa aposta per la gastronomia amb nous plats i propostes pensades per a l’estiu.

Les obres de l’escultor José Luis Pascual han estat el complement a aquesta oferta i s’han exposat als jardins del Park per posar l’accent artístic a la proposta de l’Andorra Park Hotel per a aquest estiu.
ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA