WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dijous, 11 de juliol de 2013

El primer Art&Vi de l’estiu

L’Andorra Park Hotel ha celebrat aquest dijous el primer Art&Vi de l’estiu amb l’assistència d’una seixantena de persones que s’han reunit als jardins de l’hotel per degustar els vins de la carta i les tapes preparades per a l'ocasió.

“Volem que la gent s’acosti a aquest entorn fantàstic i que gaudeixi d’una copa o un mos amb bona companyia”, ha dit durant la presentació de l’acte el director de l’hotel, Jordi Capella.

L’Art&Vi d’aquest dijous dóna el tret de sortida d’Els Jardins del Park, que cada dia a partir de les set de la tarda permetran a aquell qui ho vulgui gaudir dels millors gintònics i còctels. A aquesta oferta se li suma una curosa aposta per la gastronomia amb nous plats i propostes pensades per a l’estiu.
Cada dimecres durant els mesos d’estiu, els jardins de l’hotel acolliran també l’Art&Vi, que consistirà en maridatges temàtics de vins i menjars amb els embotits ibèrics o el sushi com a properes ofertes.

‘Volem acostar-‐nos especialment al client del país i que la gent conegui que aquí té un entorn envejable, tranquil, on gaudir d’una bona estona’, ha dit Capella.

Les obres de l’escultor José Luis Pascual, que també s’exposaran durant l’estiu als jardins del Park posen l’accent artístic a la proposta de l’Andorra Park Hotel per a aquest estiu, una proposta de la qual vol fer partícip a tothom.
ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA