WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dijous, 13 de març de 2014

Andorra Park Hotel acollirà la primera vetllada dedicada als amants dels balls de saló

L'Andorra Park Hotel acollirà el proper dissabte 22 de març el primer Andorra Ballroom, una vetllada dedicada als balls de saló amb música en directe. Es tracta del primer esdeveniment d'aquestes característiques que s'organitza al Principat i vol donar resposta a aquells amants dels balls de saló que a dia d'avui no disposen de cap espai on anar a practicar-los.

 L'esdeveniment organitzat per Studio Eventia amb el suport de MoraBanc, comptarà amb la música en directe de l'orquestra Quartz i vol rememorar els tradicionals balls de saló clàssics. Aquest format ja s'aplica en algunes capitals europees però amb un major desplegament. A Andorra, tot i que ja s'havien realitzat algunes trobades de balladors, mai s'havia fet amb una infraestructura tan gran i amb música en directe. La representant d'Studio Eventia, Elisenda Planas, ha explicat que havien detectat que hi havia la demanda d'organitzar un certamen d'aquestes característiques i que ja feia temps que hi anaven al darrere.

Des de MoraBanc, per la seva banda, han destacat que aquest esdeveniment pot ser un bon complement a l'oferta cultural i artística del Principat. La seva directora de Comunicació i Màrqueting, Mireia Maestre, ha afegit que aquesta pot ser 'una manera d'integrar la comunitat resident internacional, una gent que a vegades no va a alguns actes perquè s'hi parla una altra llengua'. Aquest tipus d'esdeveniment, però, creu que els pot ajuntar, 'perquè al final ballar un vals en anglès, francès o castellà és el mateix'.

Des de l’Andorra Park Hotel s’han mostrat molt satisfets d’acollir aquesta iniciativa que permetrà seguint acostar l’hotel a tots els ciutadans del Principat.  Les entrades, que ja es poden adquirir al web de MoraBanc, tindran un preu de 25 euros.
ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA