WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

divendres, 28 de març de 2014

L'Andorra Park Hotel organitza un sopar a cegues

Un sopar sense utilitzar el sentit de la vista. Aquesta és la proposta de l'Andorra Park Hotel per al pròxim 3 d’abril, una activitat que ofereix una experiència diferent als seus usuaris.

L’acte comptarà amb la col·laboració d’un mestre de cerimònies, Albert Puig, que serà l’encarregat de guiar els assistents plat rere plat per gaudir del sopar i experimentar noves sensacions.

Segons ha explicat Puig, quan es realitzen aquestes activitats a altres països s’aixeca una gran expectativa.  “S’ha de tenir en compte que privant del sentit de la vista, potencies el tacte, el gust, l’olfacte i l’oïda”, ha recordat.

Per la seva part, el director de l’Andorra Park Hotel, Jordi Capella, ha indicat que aquesta activitat vol seguir aproximant l’experiència que ofereix l’establiment a tots els ciutadans. En aquest sentit, l’hotel ha acollit nombroses propostes de participació dirigides al públic local.  

Capella ha recordat que una de les claus de la vetllada és crear un clima de confiança i complicitat per oferir als assistents una experiència única. Per aquest motiu, l’Andorra Park Hotel ha decidit establir un aforament limitat a 50 persones.  En cas que la demanda de places ho permeti, l’organització es plantejarà realitzar-ne una segona edició.
ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA