WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

divendres, 4 d’abril de 2014

Èxit de convocatòria al primer sopar a cegues de l'Andorra Park Hotel

Una cinquantena de persones ha gaudit de l’experiència original i diferenciada d’aquesta nit al restaurant de l’Andorra Park Hotel, un sopar a cegues. Els comensals s’han assegut a taula amb un antifaç, de manera que només han pogut guiar-se per l’oïda, el gust, l’olfacte i el tacte del menjar al paladar.

El director de l’Andorra Park Hotel, Jordi Capella, considera que el sopar ha estat tot un èxit de convocatòria i ha afirmat que això l’encoratja a tirar endavant més propostes innovadores al voltant de la gastronomia. També assegura que  aquest àpat a cegues ha despertat un clima de confiança i complicitat amb els assistents.

Amb el sopar a cegues es buscava aportar una experiència nova als comensals ja que en circumstàncies normals, la visió aporta el 55% de la informació sobre allò que mengem. Així, amb els ulls tapats, els participants han pogut apreciar més les peculiaritats del menjar a través de la resta de sentits i han experimentat de forma diferent el plaer de la gastronomia.

Els assistents al sopar han estat guiats en tot moment per Albert Puig, mestre de cerimònies de l’esdeveniment. Puig els ha anat aconsellant sobre com orientar-se i els ha ajudat a descobrir les peculiaritats dels plats, elaborats pel xef Marc Mora. El menú seguia la línia habitual del restaurant de l’Andorra Park Hotel però s’ha adaptat a l’àpat a cegues: els primers plats no requerien coberts però, a mesura que s’avançava, calia més habilitat.
ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA