WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

divendres, 23 de maig de 2014

El concert homenatge “Va per a tu, Sergi” tè com a escenari l’Andorra Park Hotel

La sala gran de l’Andorra Park Hotel ha acollit, aquest divendres a les 22.00 hores, un concert que ha tingut com a principal objectiu homenatjar a Sergi Victorio, metge i guitarrista andorrà, que va morir de càncer el passat febrer. 

La passió de Sergi per la música és el que ha empès als seus familiars i amics a organitzar aquest concert, que comptarà amb l’actuació dels grups Astrospy, Grossband, Iarakè, Smooth Jazz Trio, Teràpia de Grup i The Georgi’s. 

“Amb Teràpia de grup organitzàvem concerts cada dos anys i el Sergi n’era el director musical. Abans de morir, ens va enviar un missatge a tots els amics demanant que organitzéssim un bon sarau, i això és el que hem fet” ha explicat Jordi Barceló, amic de l’homenatjat i un dels organitzadors de la vetllada. 

L’acte ha congregat més de 300 persones. El concert ha començat amb la cançó d’Esperança, un tema compost per Jordi Barceló que ha interpretat juntament amb Susan Georgi, i que va ser el darrer que va escoltar el Sergi en vida.ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA