WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dimarts, 27 de maig de 2014

La gastronomia mediterrània desembarca a Andorra

El Principat d’Andorra desperta una gran curiositat entre els referents gastronòmics de tot el món. Per aquest motiu, són diversos els cuiners que s’interessen pels plats del país i per donar a conèixer la pròpia tradició.

Per aquest motiu, el restaurant de l’Andorra Park Hotel, És Andorra, segueix organitzant intercanvis gastronòmics. En aquesta ocasió, els plats de Vilanova i la Geltrú arriben a la cuina de l’És Andorra de la mà dels professionals de La Cucanya.

Els fogons de l’És Andorra seguiran les ordres del restaurant La Cucanya per oferir un menú pensat per mostrar els productes locals i més representatius del Mediterrani. Així, el xató, les canyailles, el suquet i els fruits del mar seran els protagonistes d’un menú especial.

“Ens trobem amb molts restaurants que senten curiositat per la cuina andorrana i des de casa nostra volem donar a conèixer la tradició culinària del país. Per aquest motiu, els intercanvis culinaris ens ofereixen una oportunitat enriquidora per a ambdues parts”, ha explicat el director de l’Andorra Park Hotel, Jordi Capella. Aquestes activitats permeten enriquir el coneixement de les dues cuines i oferir als comensals una major diversitat de plats gastronòmics.
ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA