WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dimecres, 7 de maig de 2014

L'Andorra Park Hotel acull la inauguració de l’Andorra SAX FEST


L’Andorra Park Hotel ha estat l’escollit per acollir, aquest dimarts, la inauguració oficial de l’Andorra SAX FEST. La inauguració ha tingut lloc al Foyer on s’ha celebrat un còctel de benvinguda a càrrec de Bacardi & Jazz Intens. Els assistents han pogut gaudir de l’actuació del grup Vigorous, que ha aportat el toc musical durant tota la vetllada.
L’Andorra SAX FEST és un festival de saxo que s’allargarà fins el proper dissabte 10 de maig i que compta amb un ampli ventall d’activitats. Un total de 40 participants d’arreu d’Europa componen el programa que durant aquests cinc dies també acollirà un concurs internacional.

Una de les figures clau d’aquest festival és el saxofonista Vincent David, que a banda d’actuar en concert també forma part del jurat del concurs. El festival ofereix classes magistrals, assajos i concerts a càrrec de Duo Anima, Joan Martí-Frasquier, Chamade Quartet, les Désaxés, Quatuor Morphing o l’alumnat de l’IM .

Per part de l’Andorra Park Hotel, patrocinador de l’Andorra SAX FEST, s’ha volgut apostar per aquesta segona edició del festival, que pretén apropar una mica més el saxo a la població.


 

 
ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA