WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dijous, 26 de juny de 2014

L’Excellens de Marqués de Cáceres i els productes Negrini protagonitzen la segona jornada d’Art&Vi

El cicle de maridatges singulars de l’Andorra Park Hotel, Art&Vi, ha congregat una quarantena de persones en la jornada protagonitzada per Interollinac. Els visitants han pogut degustar la gamma Excellens de Marqués de Cáceres. A causa de la pluja l’Art&Vi s’ha traslladat dels Jardins del Park al vestíbul de l’hotel on s’ha pogut crear un ambient singular.
La proposta també s’ha completat amb els productes italians Negrini, una oferta gastronòmica diversificada. Els participants han gaudit de la potència culinària de l’És Andorra. Aquesta oferta s’ha enriquit amb l’ambientació musical del grup Versió original.

El cicle seguirà amb propostes quinzenals en què les empreses de distribució faran conèixer i degustar els productes de grans bodegues, tot acompanyant- los d’una oferta d’oci i gastronomia singular. Així, artistes com Majida Brown, Pablo Schvartzman, The Chills Trio i la Velvet Blues Band o el mateix Patxi Leiva seran els encarregats d’amenitzar vetllades singulars.

L’Art&Vi 2014
L’Art&Vi és una iniciativa que l’Andorra Park Hotel va voler impulsar per oferir una proposta única i especial per als vespres dels dimecres d’estiu. Aquesta segona edició compta amb la col·laboració de les empreses distribuïdores Bomar, Interollinac, Viníssim, Cavand, Euroand i Clàssic vins, el suport de la galeria Art al Set i l’entitat bancària Andbank. Aquestes col·laboracions permeten disposar d'una oferta única que marida perfectament el vi, l’art i els jardins de l’Andorra Park Hotel.

ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA