WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

divendres, 20 de juny de 2014

La inauguració de la segona edició de l’Art&Vi acull 300 persones

El cicle de maridatges singulars de l’Andorra Park Hotel, Art&Vi, ha inaugurat, aquest dijous, la segona edició amb una proposta única. L’acte ha congregat 300 persones que han pogut gaudir de l’extraordinària oferta de les empreses distribuïdores Bomar, Interollinac, Viníssim, Cavand, Euroand i Clàssic vins.

Els visitants han pogut degustar en un sol indret els productes dels millors cellers d'Europa: Lealtanza, Juvé & Camps, Etim, Lafou, Pesquera, Martín Códax, Jean Leon, Marqués de Riscal, Gramona, Henriot o Bourgogne Bouchard Père et Fils, entre altres. La potència de les sis grans empreses distribuïdores de vins i caves s’ha complementat amb la proposta de la galeria Art al Set. Així, la piscina de l’Andorra Park Hotel s’ha transformat en un taller de pintura a l’oli que ha acollit l’artista Alfonso Cruz. En una exhibició única, Cruz ha realitzat diverses obres submergit a la piscina.

Aquesta oferta s’ha completat amb l’actuació en directe de Patxi Leiva que ha amenitzat la vetllada. A més, la inauguració de l’Art&Vi ha comptat amb la potència gastronòmica de l’És Andorra.
El cicle seguirà amb propostes quinzenals on, cada empresa de distribució farà conèixer i degustar els productes de grans bodegues, tot acompanyant- los d’una oferta d’oci i gastronomia singular. Així, artistes com Versió Original, Majida Brown, Pablo Schvartzman, The Chills Trio i la Velvet Blues Band o el mateix Patxi Leiva seran els encarregats d’amenitzar vetllades singulars. Tot el cicle compta amb la col·laboració de l’entitat bancària Andbank.

Orígens de l’Art&Vi
L’Art&Vi és una iniciativa que l’Andorra Park Hotel va voler impulsar per oferir una proposta única i especial per als vespres dels dimecres d’estiu. En aquella primera edició, es va poder gaudir de l’ajuda de nombrosos col·laboradors. Aquesta segona edició podem dir que l’Art&Vi encara es fa més gran.


ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA