WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dimecres, 11 de juny de 2014

L’Art&Vi arriba a la segona edició amb una oferta encara més extensa

L’Andorra Park Hotel ha presentat, aquest dimecres, la segona edició del cicle de maridatges singulars, Art&Vi. La proposta gastronòmica i vinícola ofereix un cartell ampli gràcies a la col·laboració de sis grans empreses distribuïdores de vins i caves, la galeria Art al set i l’entitat bancària Andbank. 

El 19 de juny es donarà el tret de sortida amb un acte inaugural que comptarà amb la presència de Bomar, Interollinac, Viníssim, Cavand, Euroand i Clàssic vins. De la mà d’aquestes empreses els participants podran gaudir d’una gran selecció de vins, caves, champagnes i vermuts de grans marques. La vetllada comptarà amb una proposta artística: una curiosa demostració de pintura a l'oli a la piscina de l'hotel a càrrec de l'artista Alfonso Cruz. Aquesta oferta es completarà amb l’actuació en directe de Patxi Leiva.
Aquesta gran proposta tindrà les seves edicions quinzenals on, cada empresa de distribució farà conèixer i degustar els productes de grans bodegues, tot acompanyant- los d’una oferta d’oci i gastronomia singular. Així, artistes com Versió Original, Majida Brown, Pablo Schvartzman, The Chills Trio i la Velvet Blues Band o el mateix Patxi Leiva seran els encarregats d’amenitzar vetllades singulars. 

Tal com ha explicat el director de l’Andorra Park Hotel, Jordi Capella, l’Art&Vi d’aquest any es concreta amb un calendari únic en què els Jardins del Park acolliran degustacions de les delicatessen més selectes, tant en begudes com en alimentació. Tota aquesta proposta es completarà amb la potència gastronòmica de l’És Andorra que oferirà el complement a cada proposta.

 Orígens de l’Art&Vi
L’Art&Vi és una iniciativa que l’Andorra Park Hotel va voler impulsar per oferir una proposta única i especial per als vespres dels dimecres d’estiu. En aquella primera edició, es va poder gaudir de l’ajuda de nombrosos col·laboradors. Aquesta segona edició podem dir que l’Art&Vi encara es fa més gran. 

ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA