WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dijous, 24 de juliol de 2014

Eguren Ugarte i Cocktail Experience protagonitzen la quarta jornada d’Art&Vi


El cicle de maridatges singulars de l’Andorra Park Hotel, Art&Vi, ha congregat més de 60 persones en la jornada protagonitzada per Bomar, un distribuïdor que ha portat en aquesta quarta edició les marques Eguren Ugarte i Gin Tònic Experience.

Eguren Ugarte, una bodega familiar situada al cor de La Rioja que, des de l’any 1870, elabora vins de collita pròpia. L’Eguren presenta dues varietats, d’una banda el de collita i, de l’altra, el de criança que es caracteritza per l’elevada mineralització i potent estructura. Un altre dels productes que han pogut tastar els assistents ha estat l’Ugarte Cincuenta, que es va crear en una edició limitada però que donat el seu èxit, ha acabat produint-se any rere any. I el producte estrella de la jornada ha estat l’Eguren Martin Cendoya, a escollir entre blanc o negre, i que s’elabora amb una acurada selecció de raïm de més de 80 anys.


El Cocktail Experience ha estat l’altra vessant de l’acte, amb la confecció de tres còctels diferents i dels quals es poden destacar unes marques premium que ja s’han posicionat al passeig de la fama a escala mundial. L’Old Fashioned, elaborat amb ron Zacapa 23 de Guatemala, considerat un dels millors del món; el New Tiny Ten, amb base de Ginebra Tanqyerat TEN i amb un cor cítric d’aranja, llima i taronja i flors de camamilla; finalment, el Ciroc, elaborat amb vodka francès de raïm amb un acurat procés de destil·lació en fred que fa que les aromes es mantinguin, un innovador còctel que pretén ser elegant i sofisticat.

Tota aquesta varietat s’uneix amb la potent proposta gastronòmica de l’És Andorra, ja incorporada a la carta del restaurant. La vetllada, a més, ha quedat amenitzada amb una actuació en directe pel cantant Pablo Schvartzman.

ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA