WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dijous, 10 de juliol de 2014

Lealtanza, Enate, Lafou i Vermut Etim protagonitzen la tercera jornada d’Art&Vi


El cicle de maridatges singulars de l’Andorra Park Hotel, Art&Vi, ha congregat més de 50 persones en la jornada protagonitzada per Euroand, un distribuïdor que ha portat en aquesta tercera edició una acurada selecció de diferents zones d’Espanya. Els visitants han pogut degustar les marques Lealtanza, Vermut Etim, Lafou i Enate.

Lealtanza ha estat un dels excel·lents productes que han pogut tastar els assistents, un vi que amb els anys ha sigut capaç de posicionar-se a la guia Parker. De fet, és per la seva varietat i diferenciació en l’elaboració dels vins el que ha engendrat una bona valoració a escala mundial.

En la mateixa línia, es presenta Enate, un vi que es caracteritza per la llarga trajectòria amb la varietat del chardonnay d’alta gamma.

Lafou, tot i ser la bodega més jove, ha assolit en poc temps un alt reconeixement; amb la garnatxa com a principal protagonista, ve carregada de sensacions de frescor sorprenents al paladar.

El vermut Etim despunta d’entre la varietat proposada per Euroand, amb una expressió i cos que prové de l’autenticitat de la recepta més ben guardada.

Tota aquesta varietat s’uneix amb la potent proposta gastronòmica de l’És Andorra, ja incorporada a la carta del restaurant. La vetllada, a més, ha quedat amenitzada amb una actuació en directe per la cantant Majida Brown.


El cicle seguirà amb propostes quinzenals en què les empreses de distribució faran conèixer i degustar els productes de grans bodegues, tot acompanyant-los d’una oferta d’oci i gastronomia singular. Així, artistes com Pablo Schvartzman, The Chills Trio i la Velvet Blues Band o el mateix Patxi Leiva seran els encarregats d’amenitzar vetllades singulars.ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA