WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

divendres, 22 d’agost de 2014

Can Ràfols dels Caus protagonitza la sisena jornada d’Art&Vi


El cicle de maridatges singulars de l’Andorra Park Hotel, Art&Vi, ha congregat més de 60 persones en la jornada protagonitzada per Viníssim, un distribuïdor que ha portat en aquesta sisena edició la marca Can Ràfols dels Caus.


La filosofia de Can Ràfols dels Caus persegueix la satisfacció de les coses ben fetes: els vins bons surten de bons raïms, de vinyes equilibrades, on la producció és idònia i on els raïms poden madurar correctament. 


A Can Ràfols dels Caus, s’ha experimentat profusament en diferents vins i en varietats dels mateixos, intentant fer vins amb bona capacitat d’envelliment. El gust personal del seu creador, en Carles Esteva, ens porta cap a la creació de vins fins, naturals, elegants i amb personalitat, que manifesten alhora la fruita, la terra, i la mà de l’home. Els vins que neixen al massís del Garraf, un ‘terroir’ rocallós, àrid i molt peculiar, a 15 quilòmetres de la mar, on les vinyes han de sobreviure en condicions molt dures, són vins amb caràcter, molt subtils, amb aromes profundament mediterranis i amb una força difícil d'oblidar. Per aquesta ocasió, Viníssim ha portat la varietat de vins negres, blancs i rosats. 
 

Tota aquesta varietat s’ha maridat amb la potent proposta gastronòmica de l’És Andorra, ja incorporada a la carta del restaurant. S’han servit plats com tàrtar de salmó, fideus amb cloïsses, sandvitx de cua de bou amb figues, o brandada de bacallà. La vetllada, a més, ha quedat amenitzada amb una actuació en directe del grup The Velvet Blues Band.


 
ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA