WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

divendres, 8 d’agost de 2014

Marqués de Riscal, Gramona i Campari protagonitzen la cinquena jornada d’Art&ViEl cicle de maridatges singulars de l’Andorra Park Hotel, Art&Vi, ha congregat més de 60 persones en la jornada protagonitzada per Cavand, un distribuïdor que ha portat en aquesta cinquena edició les marques Marqués de Riscal, Gramona, Campari i Aperol.
Campari ha sigut l’aposta per obrir la vetllada. És un aperitiu que ara és tendència, combinat amb la tònica o per fer negroni o americano. Una beguda que permet moltes possibilitats al costat de l’Aperol Spritz, format per tres parts de Prosecco, dues d’Aperol i un toc de soda. De Marqués de Riscal s’ha pogut gaudir d’un vi clàssic, reserva del 2008 fet amb tres varietats: tempranillo, graciano i mazuelo de la Rioja, així com d’un Verdejo de Rueda. De fet, Marqués de Riscal va ser el primer celler que es va instal·lar en aquesta regió espanyola, el 1972. Pel que fa a Gramona, és un celler d’una família de Sant Sadurní d’Anoia que ja suma cinc generacions dins del món del vi i el cava. Es caracteritza per l’aportació de molta criança en el cava i per un vi amb un perfil gastronòmic profund, amb una acidesa moderada i un punt cremós per acompanyar qualsevol dinar. 

Tota aquesta varietat s’ha maridat amb la potent proposta gastronòmica de l’És Andorra, ja incorporada a la carta del restaurant. S’han servit plats com una royal de foie amb préssec i alfàbrega o un cebiche de corbina amb pruna fresca. La vetllada, a més, ha quedat amenitzada amb una actuació en directe del grup The Chills, format pel pianista Jordi Barceló, el saxofonista Efrem Roca i la cantant Susane Georgie, que acaba de tornar de gira per Dinamarca. 

L’Art&Vi 2014
L’Art&Vi és una iniciativa que l’Andorra Park Hotel va voler impulsar per oferir una proposta única i especial per als vespres dels dimecres d’estiu. Aquesta segona edició compta amb la col·laboració de les empreses distribuïdores Bomar, Interollinac, Viníssim, Cavand, Euroand i Clàssic vins, el suport de la galeria Art al Set i l’entitat bancària Andbank. Aquestes col·laboracions permeten disposar d'una oferta única que marida perfectament el vi, l’art i els jardins de l’Andorra Park Hotel. 

ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA