WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dimarts, 16 de setembre de 2014

Bon balanç de l’Art&Vi 2014, el cicle de maridatges de l’Andorra Park Hotel

L’Art&Vi d’enguany ha completat el cicle de maridatges amb un increment notable dels assistents respecte l’edició anterior: un total de 800 persones han pogut gaudir de l’esdeveniment per excel·lència de l’estiu als Jardins de l’Andorra Park Hotel.

La novetat principal d’aquest cicle ha estat la col·laboració de les cases de distribució del país, entre les quals trobem Bomar, Intern Ollinac, Viníssim, Cavand, Euroand i Clàssic Vins, i que han portat els productes dels millors cellers d’Europa. A més, durant cada jornada organitzada pel distribuïdor convidat es van sortejar ampolles exclusives dels vins presentats.

Alhora, l’oferta s’ha enriquit amb una ambientació musical d’artistes com Patxi Leiva, Majida Brown, Pablo Schvartzman, The Chills Trio o Velvet Blues Band. Especialment impactant va ser la inauguració, que va quedar amenitzada amb una exhibició artística de pintura sota l’aigua inèdita a Andorra.

Un altre dels punts forts de cadascuna de les vetllades han estat els tasts sublims que els participants han pogut degustar de la nova carta d’estiu del restaurant És Andorra. En aquesta ocasió l’Andorra Park Hotel ho ha completat amb l’obsequi de dos sopars gastronòmics en cada edició, que se sortejaven entre tots els assistents.


A aquesta iniciativa, que té per objectiu oferir una proposta única i especial per als vespres dels dijous, se li donarà continuïtat l’estiu vinent. Per aquest motiu, l’Andorra Park Hotel ja està treballant en la propera edició, de la qual es pot avançar que serà capaç de combinar els millors vins i caves amb una gastronomia excel·lent i una oferta artística singular.
ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA