WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dimarts, 21 d’octubre de 2014

Mostra d’escultures i litografies de Jean-Louis Toutain


L’Andorra Park Hotel acull una exposició de litografies i escultures de la mà de la galeria Art al Set. La col·lecció inclou una quinzena d’escultures de bronze, la meitat de les quals són inèdites.

A França, país de Toutain, les sèries escultòriques poden ser d’un tiratge de vuit peces. Els hereus de l’artista es dediquen a fondre les peces que falten i, de tant en tant, també van fonent peces inèdites, algunes de les quals es poden veure a l’hotel.


Jean-Louis Toutain (1948-2008) va visitar el Principat l’estiu del 2006, quan va omplir els carrers i les places d’Escaldes-Engordany amb diverses peces de gran format. Encara en queda un testimoni amb l’escultura Petó al guanyador, situada a la rotonda d’Engolasters.
Durant la seva estada, les galeristes d’Art al Set –Pilar Cortadella i Laia Maestre– el van conèixer i es van interessar per incorporar-lo com a artista de la seva galeria. Lamentablement, l’any 2008 va morir.

A la pàgina web de la galeria, www.artalset.com, hi ha fotografies de totes les peces exposades fins al 30 de novembre.ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA