WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dimecres, 29 d’octubre de 2014

Neix la primera revista gastronòmica del país, Menja’t Andorra

L’Andorra Park Hotel ha acollit aquest dimarts l’acte de presentació de la primera revista gastronòmica del país: Menja’t Andorra.

La nova revista és una publicació de prestigi que té cura dels detalls i té com a principal objectiu donar a conèixer de més a prop la gastronomia del país, així com els restaurants i els productes gurmet. En definitiva, amb aquesta edició es vol potenciar la gastronomia del país com a complement turístic i cobrir el buit que hi havia fins ara en informació sobre restauració. 
El director de l'Andorra Park Hotel, en Jordi Capella, destaca que "aquesta publicació és fruit de la bona cuina que hi ha a Andorra, amb una oferta prou àmplia per satisfer tots els gustos". Tot i així, va comentar que la cuina d'Andorra no es coneix prou i per aquest motiu s'aposta per convertir "entre tots" el Principat en un destí de restauració.

En aquest primer número destaca l’entrevista a la cuinera d’Estrella Michelin Carme Ruscalleda, així com el conegut xef televisiu Alberto Chicote, que relaten en primera persona les seves experiències i la trajectòria dels seus negocis. Alhora, des del restaurant És Andorra s’han suggerit receptes senzilles i creatives creades pel reconegut xef Marc Mora. A més, s’ha proposat una secció d’agenda en la qual s’informa d’aquelles activitats del sector previstes per a cada temporada.


Així, aquesta revista, que ha estat pensada per establir sinergies entre tots aquells col·laboradors interessats, pretén homenatjar els restauradors, bodeguers i empresaris que aposten per promoure la gastronomia típica del país.ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA