WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dilluns, 1 de desembre de 2014

Noces Concept


Els dies 21, 22 i 23 de novembre de 2014 l’Andorra Park Hotel ha acollit la primera fira de casaments i celebracions organitzada al país.


Per primera vegada Andorra ha acullit un esdeveniment centrat exclusivament en casaments i celebracions, destinat a totes aquelles parelles que tenen previst contraure matrimoni o, fins i tot, per a les famílies que vulguin celebrar batejos o comunions.


Per aquest motiu, s’ha convidat a assistir al glamurós Andorra Park Hotel, on s’han reunit més d’una vintena d’empreses que han proporcionat informació relacionada amb tot tipus de celebracions. 
Sectors com la fotografia, la moda nupcial, els complements i la llenceria, la decoració floral, les llistes de noces o els wedding planners, entre molts altres, han estat presents en aquest innovador certamen.
Noces Concept té com a propòsit reunir en un únic espai tots els serveis per facilitar als nuvis totes les gestions que comporta organitzar un casament.
Així, Noces Concept pretén ser una fira pionera a nivell nacional, un punt de trobada molt dinàmic en el qual també s’hi han organitzat altres activitats: desfilades, degustacions i actuacions musicals. A més, tots els assistents han pogut gaudir de descomptes especials i han entrat en diversos sortejos realitzats.


ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA