WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dijous, 12 de febrer de 2015

MÉS QUE UN HOTEL (DE LUXE)

Durant aquesta setmana l’Andorra Park Hotel ha tingut una visita molt especial: el grup Mediaset España l'ha escollit com a localització per enregistrar dos dels seus programes.

El programa D.Lujo, que s’emet els dissabtes al canal Divinity, té per finalitat mostrar el lifestyle luxós entorn del món gastronòmic, de destinacions, de joieria i del món de l’automòbil, entre d’altres; un luxe, però, per a un nivell adquisitiu mig-alt i que no pretén ser prohibitiu. Aquest és precisament el posicionament de l’Andorra Park Hotel, que disposant d’unes instal·lacions de cinc estrelles promou tot tipus d’accions per apropar el seu hotel a la societat.

Pel que fa al programa Más que coches GT, que s'emet també els dissabtes al canal Tele5, ha fet enguany 19 anys des del seu naixement. Així, han aprofitat la seva estada a l’hotel per enregistrar un especial de neu. De fet, pocs són els programes que dediquen espais a parlar de motor en un entorn de neu.
Els cotxes exposats estan preparats per a la neu, amb els darrers equipaments i representant les marques més conegudes del sector.


Els interessats podreu trobar els programes on-line en els següents enllaços:ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA