WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

divendres, 27 de febrer de 2015

Nou cicle d’Art&Vi Primium, vetllades de prestigi

Sopars temàtics elaborats per xefs que transportaran els comensals a les destinacions més representatives de la gastronomia espanyola


L’Andorra Park Hotel ha iniciat el nou cice d’Art&Vi Primium Andorra, reconvertit en vetllades de sopars temàtics bimensuals que es mantindran al llarg de tot l’any.

En aquesta nova edició es convidaran un total de sis xefs excepcionals, procedents de restaurants que representen la gastronomia de diferents indrets d’Espanya. Novament es comptarà amb la implicació dels distribuïdors d’Andorra, que aportaran els coneixements del territori, així com els millors vins de cada celler.

Vetllades limitades, previstes per a una cinquantena de persones, amb la intenció de poder dedicar l’atenció requerida als comensals. El protagonisme girarà entorn a tres figures: el xef Marc Mora i el sommelier Pablo Pérez, per part de l’És Andorra, amb la companyia excepcional d’un xef reconegut internacionalment. Els creadors aproparan els productes de La Rioja als convidats per fer-los entendre els secrets dels seus vins i de la seva cuina.

Màxima qualitat i tradició en estat pur; aquests són els fonaments d’aquest cicle temàtic que, fruit d’un treball en equip, confeccionarà sopars de prestigi que traslladaran els comensals a un altre territori, fent-los descobrir els entramats de la seva cuina característica.

En aquesta primera edició d’Art&Vi Premium d’Andorra, s’ha comptat amb la presència de la cuinera Olga Sierra, procedent del restaurant de la Bodega Altanza, que ha portat la “huerta Riojana” en el seu màxim esplendor. El menú degustació ha estat sostingut per les verdures com a element principal, compost per diversos entrants, cadascun dels quals ha anat maridat amb un vi seleccionat del celler Altanza.

ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA