WIFI GRATIS

Andorra Park Hotel


ANDORRA LA VELLA
VISITA LA NOSTRA WEB OFICIAL TROBA ELS MILLORS PREUS I LES MILLORS OFERTES QUE HEM PREPARAT PER A TU.
BLOG OFICIAL DEL ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
Benvingut al món de l'Andorra Park Hotel

dimecres, 11 de març de 2015

La galeria Art al Set exposa Josep Guinovart a l’Andorra Park Hotel

L’Andorra Park Hotel, des del passat divendres 6 de març, acull una nova exposició, aquesta vegada de l’artista català Josep Guinovart.

La col·lecció, que té per nom “L’oeuf c’est l’espoir”, introdueix a les seves obres els elements que més caracteritzen el seu univers: el blat, els ous, les garrofes i els mussols. Simbolitzen l’esperança de l’esdevenir.


Entre les obres exposades es troben quadres en què s’han utilitzat diverses tècniques, el gravat (que és la més artesanal i, per tant, la més dificultosa i de major valor), la litografia i la serigrafia.

Un treball impactant que, des que va morir al 2007, no havia tornat a sortir a la llum. Ha estat la seva filla, Maria Guinovart, qui ha fet la presentació, i ha explicat als assistents els detalls de cadascun dels quadres.

Guinovart era un artista compromès amb el temps, considerat un dels màxims exponents de l’informalisme, un moviment pictòric que comprèn totes les tendències abstractes i gestuals que es van desenvolupar a Europa després de la Segona Guerra Mundial.Entrar dins de l’espai Guinovart és aprofundir plenament en la màgia del pintor, que irradia tot el seu entorn, on memòria i temps, història personal i col·lectiva, condueixen a les imatges sublimades d’una terra sempre viva.

“L’oeuf c’est l’espoir” es podrà visitar fins al 30 de juny a l’Andorra Park Hotel.“L’oeuf c’est l’espoir”. Una peça original i única no seriada. Obra gràfica (gravat) 
Sèrie de serigrafies d’una mateixa temàtica, anomenades “Figuera” Gravat sobre planxa de fusta. Il·luminat a mà amb cal·ligrafia. Anomenat “El camí cap a l’esperança és la utopia”. Representa la justícia.


Gravat calcogràfic anomenat “Tigris i Eufrates, maten el que ignoren”
Peces úniques originals sobre paper. L’univers dels blaus. 
Guinovart deia “Sempre tinc al cap un blau que mai arribaré a trobar”.


Original sobre paper de gran format. Conflueixen el mar i la terra. 

Serie de litografies de tirades molt curtes. 
En la primera fa un homenatge al poeta Felipe León.Gravats en un format quadrat inusual.


Pescador il·luminat a mà. 
Serie de finestres mirant el mar. Quadres il·luminats a mà.
ANDORRA PARK HOTEL * * * * *
© TOTS ELS DRETS RESERVATS · LES CANALS, 24 - AD500 ANDORRA LA VELLA - ESPAÑA